Daru és sas meg Balmazújváros4 hozzászólás

Találtunk egy döglött darut, kiraktuk. De a sasokat nem érdekelte. Kuksolhattunk egy egész délutánt meg egy fél napot, csak szegénykém tollai lengedeztek drámaian a szélben a les előtt.

A fene a finnyás sas fajtájukat. Mindegy, harmicezer élő daru egy tóban azért kárpótolt.

Na, alvás, holnap egész nap les, megint. 

Éljen Balmazújváros!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr851435420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ho_pe 2010.11.09. 21:06:47

Legközelebb, azért kérlek rakj ki pár képet, hogy a Hortobágy Puszta oldalamhoz national-park.hungaryguide.info/hortobagy-puszta.html el tudjam csenni ;-)

borzash · http://frozensteak.bandcamp.com 2011.03.23. 07:25:30

no nézd csak, ezek szerint már jártál nálunk, Zozó?

zozocam · http://termeszetfilm.blog.hu/ 2011.03.25. 21:12:42

@borzash: viccelsz?? balmaz az egyik legjobb hely volt a forgatás alatt, a kalaposmester pálinkája, a balmaz hotel elképesztően jó menüje... a filmben egy látképpel is meghálaltuk kissé forgalomzavarosan, azaz balmazzújVÁROS a magyar falu archetípusa (délről nézve baromi jó néz ki a település látképe!!)

borzash · http://frozensteak.bandcamp.com 2011.03.25. 21:28:38

@zozocam: igen, arról a félről nézve, ahol nem kultúrtáj van, hanem puszta, elég jó. egyébként közben amúgy rájöttem, hogy Hajnal tán említette is, hogy voltatok arra. mondjuk eléggé durva madaras vidék, tehát érthető. kamaszkorom felét én is a határban töltöttem, távcsővel.
süti beállítások módosítása