Megy a film - külföldönszólj hozzá

Mindig nagyon izgalmas, hogy a közönség hogy fogadja az ember fimjét. Mert az egy dolog, hogy mi a stúdióban vagy a megrendelő programigazgató mit gondol a filmről - a végső szó a nézőké, ők döntenek. És a távkapcsoló kegyetlen eszköz.

Nos, a film premierje Franciaországban és Németországban volt, elsőként az ARD és az ARTE mutatta be a legrövidebb 43 perces változatot. Lement már vagy tucatszor (kis országimázs...). A nézők értékelése szerint 4,71 pont az 5-ből, ami hihetetlen jó. A héten felhívom a tv csatornákat a konkrét nézettségi adatokért, posztolom, ha megvannak. Ja, és elég vicces, a film (a francia verzió) már torrent oldalakon is fenn van, a seeder-ek lelkesen reklámozzák. Én nem bánom...:)

De még inkább izgat, hogy Magyarországon hogy fogják szeretni a filmet... Ahogy itt többször írtam, készül a hosszú verzió, nekünk magyaroknak. Türelem, jön, jön, jön...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr842675105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása