MOZI - novemberi és decemberi vetítések3 hozzászólás

(A LISTA FRISSÜL FOLYAMATOSAN!)
 
Asszem’ ez egy igazán különös mozi forgalmazási stratégia volt...
 
De úgy tűnik bevált!
 
A filmet ugye játsszák a budapesti Urániában immár több mint fél éve. Egyszerűen nem tudják levenni a műsorról... 
 
Anno még tavasszal elhatároztam, hogy terjesztési és technikai okok miatt csak itt vetíthetik a filmet. ...Hát, augusztusig bírtam ellenállni a vidéki mozik olykor komolyan megható „ostromának”.
 
 
Így aztán szeptembertől (közel öt hónappal a bemutató után!) ott ahol blu-ray-ről megfelelő projektorral és hangrendszerrel be tudják mutatni a filmet, odaadtam. És Szegeden pl. leverte az aktuális hollywood-i nyerő filmet (Cowboyok és űrlények) nézőszámban!
 
A novemberi „osztás” (ezt a csodás szakszót a forgalmazóktól tanultam) azaz, hogy hol játsszák a filmet, a továbbra kattintva megtekinthető. És persze a Facebook oldalunkon  is folyamatosan megírom, hogy hol vannak máshol egyszeri vetítések. 
  
 
FIGYELEM! A legtöbb helyen meghosszabbították a vetítéseket és a filmet folyamatosan játsszák. (Ezt már nem tudom követni, érdemes a belinkelt mozi honlapokat megnézni).
 
URÁNIA, BUDAPEST továbbra is folyamatosan
 
SZEGED, BELVÁROSI MOZI   december 14-ig minden nap
 
HÓDMEZŐVÁSÁRHELY, MOZAIK MOZI   november 3 - november 4
 
BÉKÉSCSABA, CENTER MOZI    november 17. -  november 30.
 
SZENTENDRE, P'ART MOZI  sokszor, ld. honlapjuk
 
MISKOLC, MŰVÉSZETEK HÁZA URÁNIA   november 18. - november 24.
 
DEBRECEN, APOLLÓ MOZI    november 24. - november 30.
 
NYÍREGYHÁZA, KRÚDY MOZI  november 3. - november 9.
 
EGER, AGRIA MOZI   november 3. - november 16. (legalább)
 
GYÖNGYÖS (??)    dec. 1-7. és dec. 22-28. 
 
SÁROSPATAK, A MOZI     november 10. - november 16.
 
KECSKEMÉT, OTTHON MOZI november 5. (és még utána sokszor műsorra tűzik)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr353340018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suga1 2011.11.07. 10:12:55

Kedves Zozocam,

gratulálok a filmed újabb díjaihoz, szuper. De én mégis arról kérdeznélek, hogy áll a blu-ray, vagy a dvd? Én láttam a filmet Szegeden a moziban, de gondolom mások is így vannak vele, szeretném megvenni, ugyanis 76 éves édesanyámat, aki állandóan a NatGeo-t nézi, nem nagyon tudom a moziba elcipelni.

suga1 2011.11.24. 22:16:09

Kedves Zozocam,

nagyon érdekelne a Blu-Ray, csak végre jönne már...

fodorpeter 2011.12.06. 16:07:04

Kedves Zoltán!

2011.11.03-án végre alkalmam nyílt megtekinteni a filmet az Urániában (hozzám ez van legközelebb). Nagy elvárásokkal ültem a nézőtérre és teljesen elégedetten jöttem ki onnan. Nogyon tetszik így egyben az egész alkotás.
Örülök, hogy ennyi vidéki mozi játsza sikeresen a filmet, de visszatérnék a vesszőparipámhoz. Fontosnak érzem a DVD változatot.
Egy másik bejegyzés hozzászólásainál feszegetik az online változat kérdését, ami a népszerűsítés oldalról biztosan jó megoldás. Azonban vagyunk jónéhányan olyan maradiak, hogy az értékesebb alkotásokat szeretjük a polcunkon tudni és a polc mellett állva, a pillanatot megélve kezünkbe venni választottunkat.
Továbbá a meghitt családi hangulatot számomra némiképp rontja egy olyan jelenet, melynek során megkérem gyermekemet, hogy üljön a számítógép elé megkeresni az online változatot. Tudom, erre is van már megoldás. De én már csak ilyen maradi vagyok.
Kell az a DVD változat.
süti beállítások módosítása