Rénszarvas film2 hozzászólás

 
A napok mostanában részben stúdiómunkával telnek. Sok év után, hála az MMK-nak és a 4CUT-nak, idén úgy tűnik végre befejezem a Kis Rénszarvast, bár alaposan megkutyulódott a történet az eredetihez képest. Ezt a promot még 2006-ban raktuk össze, egy téli kutatóút után, amiről itt lehet olvasni, akit bővebben érdekel.
 
 
Szóval, farkas család helyett pl. medvebocsok lesznek a filmben, ja meg, izé... például én is. Hogy aztán mi sül ki belőle azt még komolyan nem tudom, mindenesetre a vágó nagyon lelkes, aminek örülök, hiszen „alig” egy évet vártam rá, amíg a Puskás Hungary-t végre befejezték… 
Talán jó jel, hogy aki beesik a vágószobába az leblokkol, hogy húha, de aranyosak (a kölyök lajkakutya közeliek meg a négy éves Mása portréi azért elég hatásvadászok) és végül alig lehet kidobni őket.
 
Mojonak meg külön bejön néhány karakter. Mojo egyébként Pamacs kutyusa, Pamacs pedig a vágó.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ám a stúdiómunka nem egy egészségbarát tevékenység, valahogy vonzza az embert a kávégép meg az erkély egy szál cigire, holott se nem dohányzom és a kávéból is elég lenne nekem a reggeli gyenge tejes… belevisznek a rosszba, kérem.
 
Brrrrr.
 
Holnap még stúdió!!
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr991012986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagykócsag 2011.04.25. 23:19:28

Lett ebből végül valami?

zozocam · http://termeszetfilm.blog.hu/ 2011.04.30. 17:32:23

@Nagykócsag: igenis meg nem is. ez igazi mozisztori, szintén.
süti beállítások módosítása