A sasok birodalmaszólj hozzá

 

Azt gyanítom (és látom), hogy a legtöbb blog ezen a ponton ér véget, nagy hajrá, elhatározás és indulás, aztán pár hét és  kiderül hogy nincs idő, energia stb. Tisztára mint valami hirtelen felindulású fogyókúra.

No de. Ez a természetfilmes blog mély elhatározásból született és a váratlanul sok terepmunka mellett akárhogy is, de lesz idő bejegyzésekre!

De most csak röviden... Bár sok-sok egzotikus helyen forgattam, de az elmúlt héten olyan helyen jártunk, amitől az állam is leesett. (Meg a Vitara kipufogója is, majdnem).

Szóval, Belső-Somogy. Igazán vad vidék, a sasok és a vidrák birodalma (és semmiképp sem a játék-terepjáróké...)

 

 

 

 

 

Na de a helyzet az hogy indulunk is vissza és visszük a távirányítható kameránkat is, amit már használtunk:

 

De ezúttal most más "vadra" utazunk, amint visszatértünk részletes beszámolót írok, szóval ha kíváncsi vagy, kérlek nézz vissza úgy egy hét múlva! És bocs, hogy most csak ennyi...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr151105193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása