Dunakanyar felülről1 hozzászólás

Reggel még nagyon nem tűnt úgy hogy ebből repülés lesz… Pedig előző este órákig hekköltük a helikoptert a pilótával, hogy beleférjen a stabilizátor meg a kamera.

Aztán szombaton persze nagy szürkeségre ébredtünk.

Basszus, ne már…!
 
A webkamerák viszont keletről közelítő ígéretesen kékülő eget mutattak és aztán hopp, délben a Dunakanyarban is felszállt a köd. Néha a meteorológia is eltalálja...
Irány a reptér, ajtók a helikopterről le.
 
Kábé mínusz tízben a  menetszélben de jó is lesz Jannének forgatni! De ahogy korábban írtam, fagyálló van az ereiben. Vagy valami hasonló.
 
A Pilis is és a Börzsöny valami eszméletlen jól nézett ki felülről, a reggeli köd zúzmaraként ráfagyva a fákra. Térültünk-fordultunk párat Visegrád környékén, majd pár kör a Szentendrei-sziget falvai felett. De fagyálló ide vagy oda, Janne még este is fázott, whiskyt kért, pálinkát kapott, törkölyt.
 
Öööö, videóval adós vagyok (már többel is, asszem’). Addig is sok kép...
 
Huzatos.
Bebikázzák.

Tahitótfalu.

Monitor a Duna felett.

Szentendre.

Alant egykori kis falum, Szigetmonostor.

Pilótánk manőverezik Pócsmegyer felett.

Jéggé fagyott operatőr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr921699119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sitkeiszabi · http://siti.blog.hu 2010.01.25. 16:25:15

Azért most irígy vagyok ám! :)
süti beállítások módosítása